Toimitilasaneeraukset

 

TOIMITILASANEERAUKSET

 

Vanhat toimitilat saadaan saneerattua ja muutettua erilaisiin käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Toteutamme toimitilasaneeraukset tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin remontteihin. Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen ilme halutaan päivittää tai tiloihin joissa vuokralainen vaihtuu.

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia toimitila- ja liiketilasaneerauksia sekä urakoineet kokonaan uudet tilat. Olemme toteuttaneet monia hankkeita myös koulu-, päiväkoti- ja sairaala kiinteistöihin. 

Toteutamme hankkeet avaimet käteen periaatteella, jolloin saat kauttamme talotekniikan ja muut erikoisosaamisalat samassa kokonaisuudessa. Toimimme toimitilaprojekteissa pääurakoitsijana.

Kaikissa kohteissa asiakkaan toimintaan vaikuttavat haitat pyritään minimoimaan. 

______________________________________________________________________________

MUUT SANEERAUSPALVELUT
Huoneistosaneeraukset, Kiinteistöt, Suurkeittiöt, Ravintolat

VAHINKOPALVELUT
Hoidamme nopeasti ja kattavasti vesivahinkojen kuivauksen sekä sen jälkeisen vianetsinnän ja kunnostuksen kuten purkutyöt, homeenpoiston ja homepölysiivouksen. Teemme myös vahinkoja ennaltaehkäisevää työtä.

SÄHKÖPALVELUT
Toteutamme monipuoliset sähköalan työt, sähköasennukset ja -saneeraukset vankalla ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa. Kuulumme Turvatekniikan keskuksen rekisteröimään urakointiryhmään S2.Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen
 
A-Kumppanit Oy 
p. 010 386 8700 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.